Otteluennakko: PEPO – Lahden Reipas

Torstai on pelipäivä ja Lahden Reipas matkaa itään. Viirupaidat vierailevat Lappeenrannassa PEPOn vieraana. Molemmat joukkueet taistelevat samoista sijoista ja joukkueiden välinen piste-ero on vain piste PEPOn hyväksi.

Lahden Reippaan perinteisesti hyvä syksy kärsi takaiskun viime lauantaina, kun viirupaidat vierailivat Pallokerho Keski-Uusimaan kotona. Reipas kykeni luomaan maalipaikkoja, mutta ei lopulta saanut edes avopaikoista sisään. Kotijoukkue puolestaan hyödynsi omat maalipaikkansa ja nappasi 2—0-voiton. Samalla PKKU ohitti Reippaan erittäin tasaisessa sarjassa.

Tällä hetkellä Reipas on Kakkosen A-lohkossa kahdeksantena, mutta ero nousukarsintaan oikeuttavaan sijaan on piste. Kierroksia on jäljellä kolme, joten samalla Reippaalla on myös mahdollista varmistaa sarjapaikkansa vähintään Kakkoseen ensi kaudeksi. Nousukarsintapaikkaan nouseminen puolestaan vaatii, että viirupaidat hyödyntävät maalipaikkansa huomattavasti tehokkaammin kuin viime otteluissa.

Kotijoukkue PEPO on sarjassa kuudentena. Kautensa heikosti aloittanut lappeenrantalaisryhmä on parantanut kelien lämmetessä otteitaan ja sijoitus on kohentunut. Edellisellä kierroksella PEPO kuitenkin kärsi kirvelevän lisäaikatappion Klubi 04:lle. Lisäajalla lappeenrantalaisille heilui myös punakortti, joten PEPO kärsii myös isoista poissaoloista. Sivussa ovat liki koko taustahenkilöstö ja Jonathan Dunyin, Fransisco Torres ja Arttu Kotanen.

Joukkueet kohtasivat toisensa sarjassa heti kauden avauksessa. Lirinis Haziri vei viirupaidat johtoon. Ottelu keskeytyi pitkäksi aikaa loukkaantumisen johdosta ja kun peliä päästiin jatkamaan, tuli PEPO tasoihin 11 maalia tällä kaudella iskeneen Pablo Stupiskin ensimmäisellä osumalla. Onni Hänninen vei kuitenkin vielä Reippaan johtoon. Toisella jaksolla Haziri osui toistamiseen ja päätöslukemiksi kirjattiin Reippaan 3—1-voitto.

Osuuko Reipas vihdoin maalipuiden väliin?

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon