Otteluennakko: PKKU – Lahden Reipas

Lauantai on pelipäivä ja Lahden Reipas palaa maajoukkuetauolta pelikentille. Viirupaidat matkaavat piirun etelään, jossa lahtelaisia isännöi Pallokerho Keski-Uusimaa. Joukkueet ovat perättäisillä sijoilla sarjataulukossa ja kumpainenkin hamuaa vielä uuden Ykkösen karsintaan.

Seitsemännellä sijalla Kakkosessa oleva Lahden Reipas kohtasi kaksi viikkoa sitten vieraskentällä Nurmijärven Jalkapalloseuran. Lassi Forss vei viirupaidat johtoon ottelun alussa. NJS kuitenkin tuli toisella jaksolla tasoihin ja pisteet tasattiin lukemin 1—1.

Kahden ottelun tappiottomassa putkessa vaikeaan vierasreissuun lähtevä Reipas kärsii pienistä poissaoloista. Tasaisessa sarjassa jokainen piste on arvokas, joten vaikeissa paikoissa vaaditaan venymistä. Viirupaitojen ero viimeiseen karsintasijaan on tällä hetkellä vain yksi piste ja kierroksia on jäljellä neljä.

Kotijoukkue Pallokerho Keski-Uusimaa on Reippaan edellä kuudentena. Joukkueet ovat tasapisteissä, mutta PKKU:n maaliero on himpun parempi. Edellisellä kierroksella PKKU kohtasi vieraskentällä Atlantis FC:n Akatemian. PKKU meni johtoon Noah Kaijasillan maalilla. Ottelun lopussa Atlantis otti kaksi punaista korttia ja lopulta PKKU purjehti 4—0-voittoon. Jo 11 maalia tällä kaudella iskenyt Kaijasilta osui toistamiseen ja Ajack Deng ja Idrissa Camara täydensivät iltaa.

Joukkueet kohtasivat toisensa kesäkuussa Kisapuistossa erittäin värikkäässä ottelussa. Maalinteon kanssa tuskailleet joukkueet saivat ketsuppipullot auki ja maaleja nähtiin lopulta kahdeksan. Pisteet tasattiin 4—4. Lirinis Haziri, Onuray Köse, Harry Kossigbo ja Asaad Babiker osuivat viirupaidoilta. PKKU:n Kaijasilta osui kahdesti. Lisäksi osuivat Ajack Deng ja Saku Lilja.

Onnistuuko Reipas nappaamaan vaikeasta paikasta voiton ja nousemaan jälleen karsintaan oikeuttavalle sijalle?

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta