Otteluennakko: PPJ – Lahden Reipas

Keskiviikko on pelipäivä ja Lahden Reipas matkaa jälleen Helsinkiin. Vastaansa viirupaidat saavat yhden Suomen suurimmista seuroista, PPJ:n. Kumpikin joukkue on tasaisessa keskikastissa, joten lisäpisteet kelpaavat molemmille.

Lahden Reipas kärsi lauantaina kirvelevän vierastappion FC Kiffenille. Mustat Hurmurit menivät 2—0-taukojohtoon, vaikka viirupaidoilla oli omat paikkansa. Topias Inkinen onnistui kaventamaan, mutta Reippaan kiri ei riittänyt pisteille. Tappio oli Reippaalle jo neljäs perättäinen ilman voittoa.

Sarjataulukossa Reipas on seitsemäntenä. Viirupaidat saavat jälleen käyttönsä pelikieltonsa kärsineen Onuray Kösen. Reipas haluaa palata voittokantaan, mutta viirupaitojen on käytettävä maalipaikkansa tehokkaammin kuin Kiffeniä vastaan.

Kotijoukkue PPJ on kolmen ottelun tappiottomassa putkessa. Edellisellä kierroksella PPJ kohtasi kotiottelussa PEPOn. PPJ meni ottelussa ensimmäisellä minuutilla johtoon Elias Kallion osumalla. PEPO kuitenkin iski ensimmäisen jakson kolme seuraavaa osumaa. Toisella jaksolla PPJ iski kolme maalia. Maaleista vastasivat Shakur Boudali, Aku Haajanen ja Antto Tapaninen. PEPO kuitenkin punnersi itsensä vielä ottelun lopussa tasoihin ja pisteet tasattiin lukemin 4—4.

PPJ:n miehistö on nimivahva. Sekä Kallio että Boudali taistelevat lohkon maalikuninkuudesta. Boudalilla on koossa yhdeksän osumaa ja Kalliolla kahdeksan. Heidän lisäkseen Kakkosen tasolle huippupelaajia ovat kokeneet Pyry Kärkkäinen, Tommi Kari ja Tuomas Mustonen.

Joukkueet kohtasivat toisensa puolitoista viikkoa sitten kuumassa ottelussa Kisapuistossa. Viirupaidat menivät johtoon ja maali merkittiin lopulta omaksi maaliksi. PPJ:n Boudali iski kuitenkin toisella jaksolla hattutempun. Reipas sai ottelussa myös kaksi punaista korttia, kun sekä Samuel Pasanen ja Onuray Köse katselivat punakorttia. Reippaalla on kalavelkoja maksettavana, mutta helppoa se ei tule olemaan.

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit