Otteluennakko: Rakas vieras Helsingistä

Pelit jatkuvat kovina ja tiistaina Lahden Reipas pelaa taas. Kolmas ottelu kahdeksaan päivään on jälleen haaste, eikä Kisapuistoon vierailulle saapuva FC Kiffen tee sitä yhtään helpommaksi. Joukkueilla on keskinäistä historiaa jo yli sadan vuoden verran ja vuosikymmenestä toiseen kamppailut ovat olleet tiukkoja.

Lahden Reipas palasi voittokantaan Kisapuistossa lauantaina. Viirupaidat onnistuivat nollaamaan Nurmijärven Jalkapalloseuran tasokkaan hyökkäyksen, ja ensin Tomi Kult vei Reippaan johtoon. Berat Köse jatkoi vielä väkeviä otteitaan ja tuplasi lahtelaisten johdon. Näin ollen Reipas nappasi 2-0-voiton. Lauantain ottelussa kentille paluun tekivät pienen tauon jälkeen myös Gullit Zolameso ja Olle Sälpäkivi.

Vaikka tiistain ottelu tulee vauhdilla, eikä palautumisaikaa juuri ole suotu, lähtee Reipas jälleen hakemaan voittoa. Sairaslista on lyhentynyt alkukaudesta, joten tarvittaessa tuoreita jalkoja löytyy aavistuksen enemmän. Hyvät otteet ja venymiskyky ovat pitäneet Reippaan kärkitaistelussa ja sarjasijoitus on yhä neljäs, kun otteluita on takana jo 15/22.

Vierailija FC Kiffen kuuluu suomalaisen jalkapallon kivijalkoihin Reippaan tavoin. Kiffen voitti ensimmäisen Suomen mestaruutensa jo vuonna 1913. Viimeiset vuodet Kakkosessa ovat olleet Mustille Hurmureille trillereitä, joissa sarjapaikat on uusittu viimeisillä hetkillä. Myös tällä hetkellä kruunuhakalaiset taistelevat sarjapaikastaan, ollen tasapisteissä putoamisviivan alapuolella olevan Mikkelin Pallo-Kissojen kanssa. Kiffen on tosin pelannut vähemmän otteluita kuin muut.

Viime ottelussaan perjantaina Kiffen saalisti yhden pisteen tasapelillä KuFua vastaan. Tejan Deen vei Mustat Hurmurit kotiottelussaan johtoon, mutta KuFu kuittasi maalin toisen jakson alussa. 1-1-tasapeli oli Kiffenille toinen perättäinen.

Boheemeilla helsinkiläisillä on jälleen koossa ryhmä, joka kykenee kaatamaan kenet tahansa. Demba Camara ja Cheikh Toure ovat jälleen osuneet maalipuiden väliin. Tejan Deen tukee hyökkäyskaksikkoa nopeudellaan. Keskikentän ikitaistelijat Riku Heinonen ja Severi Murto kantavat usein joukkuetta vaikeiden hetkien yli suorituksillaan. Kiffen on silti päästänyt varsin paljon maaleja tällä kaudella. Reipas joutuu kuitenkin tekemään täyden päivätyön, jotta täydet pisteet jäävät Lahteen.

Lahden Reipas – FC Kiffen (Helsinki)
Otteluisäntänä SEO

ti 31.8. klo 18:30
Kisapuisto stadion
5e / alle 18 v. ilmaiseksi / kausikortti
Livestriimi: ess.fi

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen