Otteluennakko: Reipas – Jippo

Lauantai on pelipäivä ja Lahden Reipas matkaa pitkälle vierasreissulle Joensuuhun. Kakkosen kausi huipentuu, kun Reipas haastaa lohkokärjen ja lähes varman voittajan JIPPOn. Viirupaidat puolestaan taistelevat vielä paikasta uuden Ykkösen nousukarsintaan.

Lohkossa viidentenä ja viimeisellä nousukarsintaan oikeuttavalla sijalla oleva Lahden Reipas piti edellisellä kierroksella yhä sarjanousuhaaveet elossa. Reipas kaatoi Kisapuistossa FC Futuran puhtaasti 4—0. Vilho Huovila iski hattutempun ja häntä avusti Lirinis Haziri yhdellä osumallaan. Samalla Reipas sai myös maalieronsa plussalle.

Nousukarsintapaikka vaatii voiton, sillä taistelu kahdesta viimeisestä paikasta on tiukka. Neljännellä sijalla oleva Pallokerho Keski-Uusimaa on tasapisteissä Reippaan kanssa. Kaksikolla on koossaan 29 pistettä. Kolme seuraavaa, karsintapaikoilta ulkopuolelle jäävää joukkuetta, Nurmijärven Jalkapalloseura, Atlantis FC Akatemia ja PEPO ovat tällä hetkellä 27 pisteessä. NJS ja Atlantis pelaavat keskinäisen ottelun ja PEPO kohtaa FC Futuran. Lisäksi myös FC Kiffenillä, joka kohtaa PKKU:n on teoreettinen mahdollisuus nousta vielä nousukarsintapaikalle. Reipas tarvitsee siis voiton varmistaakseen karsintapaikan.

Kotijoukkue JIPPO johtaa Kakkosen A-lohkoa kolmen pisteen erolla. JIPPOn maaliero on kuitenkin hyvä ja käytännössä joukkue on varmistanut sarjan voiton. Jalkapallossa kaikki on kuitenkin mahdollista, joten myös kotijoukkue haluaa ottelusta pisteitä. Edellisellä kierroksella joensuulaiset kohtasivat vieraskentällä Klubi 04:n. JIPPO nappasi erittäin arvokkaan 2—1-voiton Victor de Paulan ja Janne Partasen osumilla.

Joukkueet kohtasivat kesällä vauhdikkaassa ottelussa Kisapuistossa. Maalivahdit nousivat ottelussa sankareiksi, sillä kummassakin päässä nähtiin useita haamutorjuntoja. Pyry Piirainen nollasi JIPPOn maalilla muun muassa Jusif Alin ja Onuray Kösen ja Reippaan maalilla torjunut Osku Maukonen venyi Yoshiaki Kikuchin ja Terrence Smithin yritysten tielle. Ottelun ainoa maali syntyi Kösen kulmasta, kun Eemil Laamanen puski viirupaidat 1—0-voittoon. Samaa venymistä Reipas tarvitsee myös lauantaina Joensuun Mehtimäellä.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta