Otteluennakko: Reipas – NJS

Viirupaidat pääsevät irti jälleen lauantai-iltana kun Kisapuistoon saapuu Nurmijärven Jalkapalloseura.

Viime viikolla Reipas kohtasi kaksi kovaa joukkuetta neljän päivän sisään. Ensin taisteltiin kotona Klubia vastaan 1-1 tasapeli ja lauantaina kairattiin arvokas vieraspiste Lappeenrannasta PEPO:a vastaan.

NJS on Reippaalle erityisen lämmin tuttavuus kolmosen vuosilta. Joukkueiden välisissä kohtaamisissa ei ole jaettu ainuttakaan ilmaista pistettä. Molempien joukkueiden riveissä on edelleen useita samoja pelaajia ja onkin mielenkiintoista nähdä pysyvätkö kohtaamiset yhtä kiihkeinä, nyt sarjatasoa korkeammalla.

NJS koutsi Teemu Savukoski avasi tunnelmiaan ottelun alla: ”Joukkueemme pelasi hyvän nousujohteisen kesäkuun. Viimeisestä kolmesta pelistä on mukaan tarttunut seitsemän pistettä. Toki mahdollisuuden olisivat olleet myös muutamaan lisäpisteeseen. Lahteen ja Litin patsaan eteen on makea tulla taistelemaan pisteistä. Vastassa on kokeneita pelureita kuten  Sassila ja Hauhia. Yritämme vastata kokeneiden pelaajien metkuihin nuoruuden viekkaudella.”

Tuomen veljekset ovat sivussa, Jussi loukkaantuneena ja Mikko pelikiellossa mutta muuten Reippaan pelaajatilanne näyttää hyvältä ja valmentaja Järvisellä on mistä valita. Yksi tämän kauden teemoista näyttäisi olevan, että Reippaan laaja ja laadukas kokoonpano ei hätkähdä yhden, kahden tai useammankaan pelaajan poissaolosta.

FC Lahdesta Reippaan avuksi saapuu viime visiitillä neljä maalia paukuttanut Irfan Sadik, Pyry  Lampinen ja maalivahti Joona Tiainen. 

Ja kentän ulkopuoliset asiat: Kahvio löytyy, Meroset kuumenee, olutta löytyy ja sääennuste lupaa lämmintä poutaa juuri pelin ajaksi.

 

Reipas – NJS

Kisapuiston stadion

La 6.7 klo 17.00.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta