Otteluennakko: Suuria pisteitä jaossa Kisapuistossa

Lauantai on pelipäivä ja Kisapuistossa pelataan isoista asioista. Lahden Reipas saa vastaansa yli sadan vuoden ajan kilpakumppanina olleen FC Kiffenin. Molemmat joukkueet ovat varmistaneet paikkansa nousukarsintasarjassa, mutta nyt haetaan asetelmia jäljellä oleviin peleihin ja ratkotaan karsintasarjan kotietuja.

Lahden Reipas paranteli viime sunnuntaina maalieroaan, kun se vieraili Lappeenrannassa FC LaPan vieraana. Reipas kaatoi LaPan tennislukemin 6–0. Viirupaidoista maalinteossa onnistuivat Janne Hahl, Asaad Babiker, Lirinis Haziri ja Joona Tapani. Voitto isoilla numeroilla paransi myös lahtelaisten maalieroa, joka voi syksyllä vielä nousta arvoonsa.

Lauantain otteluun Reipas saa jälleen käyttöönsä pelikieltonsa kärsineet Onuray Kösen ja Ville Jokelan. Reippaalla on mahdollisuus napata vielä A-lohkon toinen sija kahdella voitolla ja saada nousukarsintasarjaan kaksi kotiottelua. Toiselle sijalle nouseminen kuitenkin vaatii Reippaan voittoa molemmista peleistä ja sopivaa ristiin pelaamista. Lohkoa johtava Käpylän Pallo on pelannut ottelun enemmän ja helsinkiläiset ovat kuusi pistettä Reipasta edellä.

Vierailija FC Kiffen on pelannut hyvän kauden. Mustien Hurmureiden tappioton putki on jo 12 ottelun mittainen ja se taistelee Reippaan ohella vielä noususta. Kiffen on lohkossa neljäs kolme pistettä viirupaitoja perässä. Edellisellä kierroksella Kiffen jäi kotonaan maalittomaan tasapeliin Kuopion Palloseuran Akatemian kanssa.

Kiffenin hyökkäyskalusto on Kakkosen tasolla kova. Tejan Deen ja Cheikh Toure ovat rankaisseet lahtelaisseuroja vuosien ajan. Peik Koskinen on puolestaan osunut tällä kaudella kuudesti. Keskikentällä häärivällä Riku Heinosella on kasassa viisi osumaa.

Mustat Hurmurit ovat päästäneet tällä kaudella vain 15 osumaa, joka on toiseksi vähiten sarjassa. Maalivahti Niko Tervonen on pitänyt maalinsa puhtaana jo kymmenessä ottelussa. Tervosen edessä seisova puolustus on vaikea murtaa ja Reippaan tulee hyödyntää vähäiset maalipaikat tehokkaasti, jotta pisteet jäävät Lahteen.

Joukkueet kohtasivat tällä kaudella toisensa Helsingissä. Tasaisen ottelun ainokaisen viimeisteli kotijoukkueen Peik Koskinen. Reipas ei ole viime vuosina juuri juhlinut Mustia Hurmureita vastaan, mutta huomenna siihen tarjoutuu jälleen mahdollisuus.

Lahden Reipas – FC Kiffen
La 24.9. klo 15:00 
Kisapuisto stadion 
Livestriimi: paina tästä

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves/2

Otteluraportti: Fc Lahti – Lahden Reipas 1-1

Kisapuisto Cup 2023

Reipas palasi harjoituskentälle 

Joona Tapani Kakkosen A-lohkon paras keskikenttäpelaaja

Syyskokouksen päätöksiä

Pronssinen ansiomerkki Kautoselle ja Vekkelille

Otteluraportti: Kausi päättyi voittoon ja hyvään sijoitukseen

Otteluennakko: Viimeinen taistelu Kisapuistossa

Otteluraportti: Romahdus Helsingin kirkkaassa päivässä