Otteluennakko: Tasainen taisto luvassa Nurmijärven kanssa

Lauantai on pelipäivä ja Lahden Reipas pelaa tunnelmaltaan aurinkoisessa Kisapuistossa. Toisena lohkossaan oleva Reipas saa vieraakseen Nurmijärven Jalkapalloseuran Klaukkalasta. Joukkueet erottaa sarjataulukossa vain kolme pistettä.

Lahden Reipas kohtasi edellisellä kierroksella Pallokerho Keski-Uusimaan Keravalla. Ottelusta muodostui maalintekokilpailu. Reipas meni jo 2-0-johtoon Asaad Babikerin ja Lirinis Hazirin osumilla. PKKU takoi kuitenkin toisella jaksolla neljä osumaa viirupaitojen verkkoon. Lahtelaiset heräsivät viimeisellä kymmenminuuttisella ja ensin Tomi Kult kavensi ja lisäajalla vanha PKKU:n kaataja Miska Verkko iski jälleen kaukolaukauksella. Ottelu päättyi 4-4-pistejakoon.

Reipas on tehnyt sarjassa nyt toiseksi eniten maaleja helsinkiläisen PPJ:n jälkeen. Myös viirupaitojen puolustus on ollut suhteellisen tiivistä. Kun takana on 12 ottelua, on päästettyjä maaleja vain 16. Reippaan pitää silti tiivistää puolustustaan, jotta se voi taistella voitosta, sillä hallussa olleen PKKU-ottelun tapahtumat eivät saa toistua.

Vierailija Nurmijärven Jalkapalloseura on sarjassa kuudentena voiton päässä Reippaasta. Edellisellä kierroksella NJS nousi lisäajalla 1-1-tasapeliin Vico Salmisen osumalla. NJS:lla on allaan myös runsasmaaliset voitot FC LaPasta ja FC Futurasta.

NJS:n Joonas Manninen on osunut tällä kaudella jo kuudesti. Reko Räsäsellä on koossa neljä maalia. NJS on osunut laajalla rintamalla ja LaPasta otetussa 5-0-voitossa joukkueella oli viisi eri maalintekijää. Mannisen ja Räsäsen lisäksi onnistuivat Janar Georg, Eetu Sankkinen ja Akseli Lehtojuuri. Reipas saa olla tarkkana klaukkalalaisten kanssa, jotta pisteet jäisivät lauantaina Kisapuistoon.

Joukkueet kohtasivat toisensa toukokuun puolivälissä Klaukkalassa. Reipas meni nopeasti 2-0-johtoon Daniel Koskipalon ja Berat Kösen maaleilla. Ottelu keskeytettiin rankan raekuuron takia ja Reipas menetti otteensa pelistä. Viirupaidat kuitenkin taistelivat ottelun loppuun ja pisteet matkasivat Lahteen. NJS on kuitenkin ollut viime vuosina viirupaidoille tiukka vastus, joten täyteen pistepottiin vaaditaan sekä puolustuksen että hyökkäyksen täydellistä onnistumista.

Lahden Reipas – NJS
la 30.7. klo 17:00 Kisapuisto stadion 
Liput 5e, alle 18v. maksutta
Livestriimi: katso tästä

Uutiset

Kaikki uutiset

Toimisto suljettu hiihtojen ajaksi

Otteluraportti : Lahden Reipas – TamU

Kausikortti 2024

Reippaan tiedote Kisapuiston hankesuunnitelmaan

Kahdelle viirupaidalle liigasopimukset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Otteluraportti: Lahden Reipas – HJS

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas