Otteluennakko: Tuplapeliviikko ja nälkäinen pistejahti

Reippaalla on tiedossa kahden kotipelin otteluviikko, kun Kisapuistossa pelataan sekä keskiviikkona että lauantaina. Ensimmäiseksi Reipas saa vastaansa jännittävässä Kakkosen ottelussa Pallo-Kerho Keski-Uusimaan. Jaossa on jälleen kolme arvokasta sarjapistettä.

Lahden Reipas pelasi kaksi perättäistä vierasottelua. Viirupaidat hallitsivat molempia otteluita, mutta molemmista kamppailuista tuloksena oli niukka tappio. Ensin Reipas hävisi Kotkassa Peli-Karhuille omalla maalilla ja lauantaina Reipas kärsi 2-1-tappion sarjajohtaja JIPPOlle. Reippaan ainokaisesta vastasi Gullit Zolameso. Viirupaidat kuitenkin kolisuttelivat aktiivisesti maalipuita molemmissa kamppailuissa.

Kahden tappiollisen ottelun jälkeen Reipas haluaa palata voittokantaan. Viirupaitojen peli on ollut mallikasta tuloksista huolimatta, mutta viirupaitojen pitää myös laittaa luomistaan paikoista tehokkaammin sisään. Myös pienet puolustusvirheet pitää jättää keskiviikkona pois, jotta Reipas voi taistella voitosta. Kotikentällään Reipas on kuitenkin ollut voitokas ja samaa viirupaidat haluaa jatkaa.

Vierailija Pallokerho Keski-Uusimaa on sarjassa neljäntenä juuri Reippaan edellä pisteen erolla. Edellisellä kierroksella PKKU nuiji PeKan kotonaan 6-0. Pallokerho onnistui laajalla rintamalla, sillä jokaisen maalin tekijä oli eri pelaaja. Ottelussa onnistuivat Sebastian Kamara, Hugo Toivonen, Hakim Tambwe, Elias Turunen, Roni Mäkilä ja Verneri Olin.

Maalinteossa onnistuneen Toivosen lisäksi PKKU:n riveistä löytyy myös yksi ikäluokkansa lahjakkaimmista pelaajista, Kingsley Kwasi Kwaw, joka kuuluu myös ikäluokkansa maajoukkueeseen. Maalivahti Robin Källman on kookas ja voittava maalivahti, joka kykenee kannattelemaan joukkuettaan. Viisi osumaa viimeistelleen Toivosen lisäksi maalintekovastuu on kolme osumaa viimeistelleen Hakim Tambwen harteilla.

Viime kaudella PKKU ei ollut Reippaalle helppo vastustaja, vaikka Pallokerho säilytti sarjapaikkansa vain niukasti. Reipas voitti molemmat ottelut 1-0 Miska Verkon osuessa molemmissa otteluissa. Kummassakin ottelussa Reipas joutui puolustamaan pitkiä aikoja ilman palloa ja PKKU oli lähellä. Reipas kuitenkin kesti ja samaa venymistä tarvitaan viirupaidoilta ja kotiyleisöltä myös keskiviikkona.

Lahden Reipas – PKKU
ke 15.6. klo 18:30 
Kisapuisto stadion

Liput 5 euroa, alaikäiset ilmaiseksi
Lipunmyynti Olympiaportilla. Meillä voit maksaa käteisellä ja kortilla. Kioski, anniskelukatsomo ja fanituotemyynti palvelevat.

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen