Otteluennakko: VJS – Reipas

Reipas jatkaa Miesten Kakkosta sunnuntaina VJS:n vieraana Vantaalla kahden nousijajoukkueen kohtaamisessa.  

 

Sunnuntain vastustaja VJS pelaa kotiottelut paljon kokeneella Myyrmäen jalkapallostadionilla (ent. Pohjola Stadion, ISS Stadion). Lauantain estradilla on nähty europelien ja Huuhkajien lisäksi värikkäitä tapahtumia, joista ensimmäisenä mieleen tulee AC Allianssin ulkomaalaisomistus ja vedonlyöntirikosepäilyt sekä Shefki Kuqi –show PK-35 Vantaan peräsimessä.

 

Nyt Myyrmäessä soi uudet sävelet. Tällä kertaa Vantaan  miesten edustustason jalkapallolle haetaan nostetta paikallisin voimin ja VJS:n oma juniorimylly jauhaa pelaajia edustuksen käyttöön. VJS nousi kauden 2018 päätteeksi Reippaan tavoin Kakkoseen. Sunnuntain pelistä voidaan siis odottaa kahden nousijajoukkueen nälkäistä kohtaamista.

 

VJS:stä puhuttaessa esiin nousee joukkueen ehdoton profiilipelaaja Marko Kolsi. Kolsin kokemus Euroopan ammattilaiskentiltä ja nykykunto ovat kriittinen osa VJS:n peliä. VJS ei ole kuitenkaan pelkästään Kolsin varassa. 3-5 voitto Tynkkysen Klubi 04:stä ja 0-0 tasapeli Joensuusta kertovat paljon joukkueen iskukyvystä.

 

Reippaan pelaajatilanne näyttää edelleen hyvältä ja päävalmentaja Järvinen pääsee rakentamaan kokoonpanoon jälleen laajasta ja motivoituneesta materiaalista. Reippaan kokenut kapteeni Markus Hietala ei turhaan jännitä ensimmäisen vierasottelun kynnyksellä. ”Reeneissä on ollut hyvä meininki ja sunnuntaina lähdetään hakemaan toista voittoa putkeen.  Me jatketaan samanlaisella asenteella ja taistelulla kuin JÄPS pelissä ja kolme pistettä tulee mastokaupunkiin.”

 

Miesten Kakkonen

VJS – Lahden Reipas

Myyrmäen jalkapallostadion

SU 12.5 klo 15.00

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Toimisto suljettu hiihtojen ajaksi

Otteluraportti : Lahden Reipas – TamU

Kausikortti 2024

Reippaan tiedote Kisapuiston hankesuunnitelmaan

Kahdelle viirupaidalle liigasopimukset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Otteluraportti: Lahden Reipas – HJS

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas