Otteluennakko: VJS – Reipas

Reipas jatkaa Miesten Kakkosta sunnuntaina VJS:n vieraana Vantaalla kahden nousijajoukkueen kohtaamisessa.  

 

Sunnuntain vastustaja VJS pelaa kotiottelut paljon kokeneella Myyrmäen jalkapallostadionilla (ent. Pohjola Stadion, ISS Stadion). Lauantain estradilla on nähty europelien ja Huuhkajien lisäksi värikkäitä tapahtumia, joista ensimmäisenä mieleen tulee AC Allianssin ulkomaalaisomistus ja vedonlyöntirikosepäilyt sekä Shefki Kuqi –show PK-35 Vantaan peräsimessä.

 

Nyt Myyrmäessä soi uudet sävelet. Tällä kertaa Vantaan  miesten edustustason jalkapallolle haetaan nostetta paikallisin voimin ja VJS:n oma juniorimylly jauhaa pelaajia edustuksen käyttöön. VJS nousi kauden 2018 päätteeksi Reippaan tavoin Kakkoseen. Sunnuntain pelistä voidaan siis odottaa kahden nousijajoukkueen nälkäistä kohtaamista.

 

VJS:stä puhuttaessa esiin nousee joukkueen ehdoton profiilipelaaja Marko Kolsi. Kolsin kokemus Euroopan ammattilaiskentiltä ja nykykunto ovat kriittinen osa VJS:n peliä. VJS ei ole kuitenkaan pelkästään Kolsin varassa. 3-5 voitto Tynkkysen Klubi 04:stä ja 0-0 tasapeli Joensuusta kertovat paljon joukkueen iskukyvystä.

 

Reippaan pelaajatilanne näyttää edelleen hyvältä ja päävalmentaja Järvinen pääsee rakentamaan kokoonpanoon jälleen laajasta ja motivoituneesta materiaalista. Reippaan kokenut kapteeni Markus Hietala ei turhaan jännitä ensimmäisen vierasottelun kynnyksellä. ”Reeneissä on ollut hyvä meininki ja sunnuntaina lähdetään hakemaan toista voittoa putkeen.  Me jatketaan samanlaisella asenteella ja taistelulla kuin JÄPS pelissä ja kolme pistettä tulee mastokaupunkiin.”

 

Miesten Kakkonen

VJS – Lahden Reipas

Myyrmäen jalkapallostadion

SU 12.5 klo 15.00

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluraportti: Voitto vahvan esityksen jälkeen

Otteluennakko: Maalirikkaat joukkueet vastakkain

Otteluraportti: Kotivoitto koko rahan edestä

Otteluennakko: Tasainen taisto luvassa Nurmijärven kanssa

Otteluraportti: Värikäs tasuri Keravalla

Otteluennakko: Keravalle pistejahtin

Otteluraportti: Juhlava voitto

Otteluennakko: Reipas juhlii lauantaina

Otteluraportti: Maali-iloa kotilyeisön edessä

Legendat – osa 12