Otteluennakko: Voittojen tielle

Lyhyt tauko Lahden Reippaan kotiotteluista on takana ja tutut viirupaidat marssivat lauantaina jälleen kotiyleisönsä eteen Kisapuiston vihreälle veralle. Reipas saa vieraakseen Kotkan Karhulasta kotoisin olevan Peli-Karhut. Arvokkaita Kakkosen sarjapisteitä on jälleen jaossa.

 

Lahden Reipas onnistui katkaisemaan lyhyen tappioputkensa kesäkuun lopussa, kun joukkue kävi hakemassa vierastasapelin yhtä lohkon suurinta ennakkosuosikkia PEPOa vastaan. Tomi Kult vei viirupaidat johtoon. Vaikka Reipas riisui PEPOn liki täysin aseistaan, onnistui lappeenrantalaiset tasoittamaan. Reipas oli kuitenkin ottelun lopussa lähempänä voittoa ja Reippaalta hylättiin myös yksi lisäajalla syntynyt maali. Tasapelipiste vieraskentältä lohkon suurimpia ennakkosuosikkeja vastaan on silti kova suoritus.

 

Vaikka otteluissa on ollut tauko, on Reipas harjoitellut ahkerasti. Samalla joukkue on kyennyt hieman parantelemaan alkukauden kolhuja ja toipumaan kauden alun tiiviistä ottelutahdista. Nyt viirupaidat haluavat palata voittokantaan.

 

Vierailija Peli-Karhut nousi täksi kaudeksi Kakkoseen. Tiivistä yhteistyötä liigaseura KTP:n kanssa tekevä joukkue on pelannut Reippaan tavoin viisi ottelua. Avauskierroksella PeKa onnistui kaatamaan KäPan, mutta neljä seuraavaa ottelua on mennyt ilman voittoa. Heinäkuun alussa kotkalaiset tasasivat pisteet Nurmijärven Jalkapalloseuran kanssa lukemin 2-2. Liigassakin 30 ottelua pelannut Juuso Laitinen iski kotkalaisten molemmat osumat, joista jälkimmäinen syntyi lisäajalla.

 

PeKan ehdoton johtohahmo onkin kokenut Laitinen, joka kykenee pitämään joukkuettaan pinnalla. Yhteistyö KTP:n kanssa on vaikuttanut Kakkosessa pelaavaan kokoonpanoon ja onkin mahdollista, että kentällä nähdään myös taitava ja älykäs Oskari Kekkonen ja maalivahti Tomas Turunen. Viime ja tällä kaudella kaikissa otteluissa pelannut Lennart Voikar joutuu jättämään ottelun väliin pelikiellon takia.

 

Joukkueet kohtasivat harjoitusotteluissa kevään aikana kahdesti Kisapuistossa. Ensimmäisen Reipas vei nimiinsä puhtaasti 3-0 Sakari Jokisen kahdella ja Tapio Torpon osumilla. Jälkimmäisessä ottelussa puolestaan Reipas kolisutteli tolppia ja hallitsi ottelua täysin, mutta PeKa nappasi voiton viimeminuuttien maalilla. Ainokaisen iski Jimi Lassila.

 

Joukkueet taistelevat samoista sijoituksista sarjataulukossa. Molemmat joukkueet tunnetaan taistelevasta asenteesta ja siitä, että ottelu ratkeaa vasta viimeiseen vihellykseen. Reipas tarvitseekin kotiyleisön tuen, joten saavuthan paikalle kannustamaan viirupaidat voittoon.

Uutiset

Kaikki uutiset

Toimisto suljettu hiihtojen ajaksi

Otteluraportti : Lahden Reipas – TamU

Kausikortti 2024

Reippaan tiedote Kisapuiston hankesuunnitelmaan

Kahdelle viirupaidalle liigasopimukset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Otteluraportti: Lahden Reipas – HJS

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas