Otteluraportti: Karvas tappio Karjalasta

Lahden Reipas kärsi karvaan 2-1-vierastappion Joensuussa sarjajohtaja JIPPOlle. Viirupaitojen ainokaisen iski Gullit Zolameso. Kotijoukkueelta osuivat Niko Niemeläinen ja Miro Turunen.

Ottelu alkoi Reippaan kannalta murheellisesti. Niko Niemeläinen katkaisi lahtelaisten avauksen ja karkasi. Niemeläinen upotti pallon varmasti ja siirsi JIPPOn johtoon vain viiden peliminuutin jälkeen.

Kotijoukkue painoi vahvasti päälle myös maalin jälkeen, mutta Reipas piristyi ottelun edetessä. Reipas loi muutaman hyvän maalipaikan, mutta JIPPO kesti aina ensimmäisen jakson lisäajalle asti. Gullit Zolameso pääsi iskemään lisäajalla vierailijan tasoihin rangaistusalueen sisältä.

Toinen jakso oli selkeästi Reippaan, mutta kotijoukkue teki jakson ainoan osuman. Noin vartti ennen loppua JIPPO-vahti Pyry Piirainen avasi pitkällä pallolla ja Terrence Smith jatkoi. Miro Turunen karkasi viirupaitojen puolustukselta ja iski voittomaalin. Maali riitti kotijoukkueelle voittoon.

Reipas loi toisella jaksolla muutaman maukkaan maalipaikan. Lähimmäs pääsi mallikkaasti esiintynyt Onuray Köse, jonka laukaus pysähtyi poikkipuuhun. Näin ollen Reippaalle ei jäänyt pisteitä käteen Joensuun reissusta.

Tappio pudotti Reippaan A-lohkon viidenneksi, mutta viirupaidoilla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna sarjakärkeen JIPPOon verrattuna. Tällä viikolla Reipas pelaa kaksi kotiottelua. Ensin keskiviikkona Kisapuistossa vierailee Pallokerho Keski-Uusimaa ja lauantaina vuorossa on Atlantis FC.

Seuraava ottelu
Lahden Reipas – PKKU
ke 15.6. klo 18:30 
Kisapuiston stadion 
Liput 5e / kausikortti (alle 18v. ilmaiseksi)

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit