Otteluraportti: Lahden Reipas – PK-35 0-2

Lahden Reipas ja PK-35 ottivat mittaa toisistaan aurinkoisessa Kisapuistossa Kolmen Hirven derbyssä. Kolmen sarjapisteen lisäksi jaossa oli myös Viipurin mestaruuden merkiksi Salama-pokaali. Pokaali jäi vierasjoukkueen haltuun, sillä tasainen ottelu kääntyi runsaslukuisen yleisön harmiksi Pallokerholle lukemin 2—0. Ottelun maaleista vastasivat Richard Florent ja Mustafa Beyai.

Ottelun ensimmäinen jakso oli hienoisesti Lahden Reippaan. PK-35 joutui puolustuskannalle ja viirupaidat vyöryttivät. Reipas ei kuitenkaan päässyt aivan huippupaikoille, vaan vierasjoukkue pelasi uhrautuvasti. Viirupaitojen erikoistilanteet olivat vaarallisia, mutta viimeinen silaus jäi puuttumaan. Lähimpänä osumista oli Onuray Köse, jonka kaukolaukaus oli yllättää vieraiden maalivahdin Felix Ferahyanin. Jakson lopussa Jusif Ali leikkasi keskelle ja sai jalkansa vapaaksi, mutta veto viuhui niukasti ohi. Tauolle lähdettiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toisella jaksolla PK-35 paransi otteitaan ja vierailija hallitsikin hienokseltaan. Pallokerho ei kuitenkaan päässyt Reippaan tavoin maalipaikoille, vaan molemmat joukkueet puolustivat hyvin. Jakson puolivälissä vierailija onnistui erikoistilanteesta. Liigassakin rutinoitunut Xhevdet Gela antoi täydellisen sivuvapaapotkun ja Richard Florent puski vastustamattomasti ottelun avausmaalin Anton Munukan selän taakse.

Ottelu sai lopullisen niitin muutama minuutti ennen loppua. Jalat sotkeutuivat rangaistusalueella ja pallo vietiin pilkulle. Lohkon maalipörssin voitosta kamppaileva Mustafa Beyai upotti pilkun äärimmäisen tarkasti. Näin ollen Salama-pokaali ja kolme sarjapistettä matkasivat Helsinkiin Pallokerhon 2—0-voiton myötä.

Tappio oli viirupaidoille vasta kauden ensimmäinen. Reipas kohtaa myös loput kärkijoukkueet lyhyen ajan sisään. Lauantaina Kisapuistoon saapuu vieraaksi kolmantena oleva JIPPO ja keskiviikkona sarjakärki Klubi 04.

Uutiset

Kaikki uutiset

Tiedote: Kisapuiston käyttökielto

Reipas JäPS-47 PERUTTU

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan