Otteluraportti: Lahden Reipas – PKKU 0-0

Lahden Reipas ja Pallokerho Keski-Uusimaa kohtasivat lauantaina toisensa harjoitusottelussa viimaisessa Kisapuistossa. Tasaisessa ottelussa ei maaleja nähty, vaan ottelun loppulukemiksi kirjattiin 0—0. Myöskään maalipaikoilla ei ottelussa juhlittu.

Vierailija Pallokerho Keski-Uusimaa oli ottelun alussa terävämpi ja sai pidettyä palloa hieman pidempiä ajanjaksoja. Lahden Reipas ei saanut hyökkäyspeliään toimimaan ottelun missään vaiheessa. Reipas kuitenkin puolusti tiiviisti, eikä PKKU juhlinut maalipaikoilla hienoisesta pallonhallinnasta huolimatta. Lauri Inkeroinen Reippaan maalilla joutui ensimmäisen jakson aikana venymään kolmesti.

Viirupaitojen puolittaiset tilanteet tulivat Onuray Kösen erikoistilanteista. Aivan jakson lopussa Kösen kulma leijaili takatolpalle, josta Harry Kossigbo puski Tuomas Kautosen avittamana pallon yläputkeen. Paluupallo tuli vielä Bacary Traorelle, mutta huonosta asennosta lähtenyt nopea yritys ei tuottanut tulosta.

Toisella jaksolla vaihdot tiputtivat pelin tempoa. Reippaan peliä vaivasivat lukuisat harhasyötöt. Toisaalta Reipas onnistui riistämään pallon hyvällä prosentilla kaksinkamppailuista takaisin itselleen. Lauri Inkeroinen hoiti varmasti viirupaitojen maalille tulleet pallot ja Harry Kossigbon ampuma tulinen kuti pomppi kahden kimmokkeen kautta ohi PKKU:n maalin. Näin ollen kolean kevätviiman puhaltaessa Kisapuistossa nähtiin maaliton tasapeli.