Otteluraportti: Maali-iloa kotilyeisön edessä

Lahden Reipas palasi voittokantaan keskiviikkona, kun kotkalainen Peli-Karhut kaatui Kisapuistossa lukemin 5-0. Reipas hallitsi koko ottelua ja onnistui laajalla rintamalla. Ottelun maaleista vastasivat Tim Martinen, Berat Köse, Asaad Babiker, Lirinis Haziri ja loukkaantumisen jälkeen kentille palannut Tomi Kult.

Reipas aloitti ottelun vauhdilla ja ensimmäinen maali nähtiin Kisapuistossa jo neljännellä minuutilla. Asaad Babiker murtautui rangaistusalueelle ja sai pelattua pallon Berat Köselle. Köse jatkoi vieressä olleelle Lirinis Hazirille, joka pudotti pallon takaviistoon. Tim Martinen sai tällätä pallon verkkoon voimalla.

Reipas hallitsi ottelua täysin ja tuhlaili ensimmäisellä jaksolla puolenkymmentä maukasta malipaikkaa. Kertaalleen pallo kävi myös PeKan maaliviivalla. Toisessa päässä Reipas-vahti Anton Munukan pallokosketukset voitiin laskea sirkkelinkäyttäjän sormin.

Aivan jakson lopussa Reipas tuplasi johtonsa. Tuomas Kautonen katkaisi syötön ja toi pallon vauhdilla ylös. Hän löysi laidalta Gullit Zolameson. Zolameso malttoi odottaa ja syötti toiseen aaltoon Berat Köselle. Köse upotti pallon tarkasti tolpan kautta sisään ja vei Reippaan 2-0-taukojohtoon.

Myös toisella jaksolla Reipas vyöryi vastustajan maalille. Lassi Forss järjesteli muutaman paikan jakson alussa, mutta vasta Berat Kösen keskitys löysi Asaad Babikerin. Babiker puski PeKa-vahti Kristian Variksen käsien kautta pallon maaliin.

Reilun tunnin pelin jälkeen Gullit Zolameso löysi toiselta laidalta Lirinis Hazirin. Haziri leikkasi sisään ja ampui alakulmaan. Lisäajalla Reipas sai pallon maaliin vielä kertaalleen. Janne Hahl ja Zolameso pääsivät molemmat ampumaan maalinedusruuhkasta. Kristian Varis kykeni kahteen torjuntaan, mutta kolmannessa irtopallossa oli ensimmäisenä Tomi Kult, joka upotti päätöslukemiksi 5-0.

Kolme pistettä nosti Reippaan jälleen kolmanneksi. Viirupaitojen pelit jatkuvat lauantaina 9.7. juhlaottelulla KuPS Akatemiaa vastaan. Ottelu alkaa Kisapuistossa kello 17.00.