Otteluraportti: Pisteet iloiseen Karjalaan

Lahden Reipas kärsi 1-0-kotitappion kuumassa Kakkosen pelissä Kisapuistossa lappeenrantalaiselle PEPOlle. Ottelun ainoan osuman iski vierailijoiden Nikke Veikkanen. Vanha lahtelainen sananlasku ilmojen viilenemisestä ja pelien kuumenemisesta piti tänään paikkaansa.

Vauhdikas ottelu alkoi Reippaan kannalta murheellisesti. PEPO sai kuuden minuutin kohdilla hyvästä paikkaa vapaapotkun ja Samu Suoraniemi ampui tulisen pallon. Joona Halla sai käsiään väliin ja pallo kimposi yläputkeen. Paluupallossa oli kuitenkin ensimmäisenä paikalla Nikke Veikkanen, joka sai tökättyä pallon verkkoon ja vierasjoukkueen johtoon.

PEPO hyödynsi nopeita laitureitaan, mutta viirupaitojen laitapuolustajat Daniel Koskipalo ja Ville Jokela pysyivät rinnalla ja vierailija ei paikoilla juhlinut. Reippaan paras paikka tuli jakson puolivälissä, kun Tomi Kult alusti ja Lassi Forss leikkasi sisään. Forss ampui oikealla jalallaan, mutta pallo kimpoili lappeenrantalaispuolustajista vain niukasti ohi maalin. Näin ollen taukomerosille siirryttiin vierailijoiden johdossa.

Toisella jaksolla tunteet kuumenivat. PEPO hallitsi hienokseltaan, mutta ajoittain peli muuttui keskikentän painiksi, ja kortteja jaettiin puolin ja toisin. PEPO loi jakson alkuun kaksi maukasta maalipaikkaa. Ensin Markus Koistinen pääsi ampumaan, mutta Joona Halla oli hereillä ja torjui. Hetkeä myöhemmin Koistinen pelasi avopaikan Jeffrey Addaille. Addailla oli kaikki tila ja aika laittaa pallo tyhjään maaliin, mutta lappeenrantalainen sijoitti pallon Kisapuiston koristekasvillisuuden sekaan.

Reipas haki tasoitusosumaa ja loikin painetta vieraiden maalille. Gullit Zolameso haastoi ja oli menossa ohi kahdesta puolustajasta, mutta hänet pysäytettiin kaksin käsin. Ottelun erotuomari ei kuitenkaan nähnyt tilanteessa rikettä ja peli sai jatkua. Reippaan paras paikka tuli noin viisi minuuttia ennen loppua erikoistilanteen jälkitilanteesta, kun Miska Verkko nosti pallon takaisin rangaistusalueelle. Palloon olivat menossa ensimmäisenä sekä Sakari Jokinen että Tomi Kult. Kult osui palloon ja sai suunnattua sen maalia kohti. PEPO-vahti Craig Hill venyi kuitenkin haamutorjuntaan ja näin ollen vierailija nappasi pisteet matkaansa.

Tappiosta huolimatta Reipas on yhä sarjassa neljäntenä. Seuraavana viirupaidat kohtaavat vieraskentällä Käpylän Pallon. Ottelu pelataan ensi lauantaina. Seuraavaan kotiotteluun on liki kuukausi, sillä Reippaan vieraaksi saapuu 2.10. Mikkelin Pallo-Kissat.

Lauantain viimeisessä kotittelussa vietetään samalla kaikkia juhlallisuuksia liittyen 130 vuotta täyttävään seuraan.

Ottelun videokooste löytyy tästä: Reipas YouTube

Uutiset

Kaikki uutiset

Reipas Super-viikonloppu

Otteluennakko: Reipas – JäPS/47

Baca is back!

Raportti: Reipas – Mypa (mukana maalikimara-video)

FC Lahti ry:lle uusi hallitus – työ lahtelaisten seurojen yhdistymisen eteen jatkuu kesän aikana

Reipas 1891 -huppari

Lahtelaiset jalkapalloseurat aiesopimukseen junioritoiminnan yhdistämisestä

Reipas taipui Hakalle Cupissa lukemin 1-5

Otteluennakko: Reipas – FC Haka

Lahden Reipas pääsee takaisin Kisapuistoon