Otteluraportti: PK-37 – Lahden Reipas

Lahden Reipas nappasi jatkopaikan Suomen Cupin neljännelle kierrokselle Iisalmesta, kun PK-37 kaatui Asaad Babikerin ja Lirinis Hazirin maaleilla lukemin 3—1. Haziri osui ottelussa kahdesti. Iisalmelaisten ainokaisen viimeisteli Ville Kosonen.

Sarjatasoa ylempänä pelaava Lahden Reipas hallitsi ottelua heti ensiminuuteilta asti. Reipas rikkoi kotijoukkueen puolustusta maltilla ja juoksutti vastustajaa. Iisalmelaisten puolustus repesi jakson puolivälissä ja PK-37-puolustus joutui rikkomaan rangaistusalueella. Lirinis Haziri upotti pilkun varmasti sisään ja siirsi viirupaidat johtoon.

Pallo-Kerho onnistui kuitenkin tulemaan peliin vielä mukaan. Nopea Rasmus Tikkanen haastoi ja Reipas rikkoi. Pallo vietiin pilkulle ja iisalmelaismaalivahti Ville Kosonen asettui ampumaan. Virkaveli Lauri Inkeroinen aavisti väärään kulmaan ja ottelu oli jälleen tasan.

Reipas hallitsi entistä selkeämmin toista jaksoa, mutta PK-37 pyristeli ottelussa mukana viimeiselle kymmenminuuttiselle. Asaad Babiker karisti vartijansa ja puski laidalta tulleen keskityksen varmasti maaliin. Lirinis Haziri kaunisteli vielä lisäajalla vapaapotkusta loppulukemiksi 3—1.

Suomen Cupin neljäs kierros arvotaan torstaina 4.5. Sarjassa viirupaidat matkaavat seuraavaksi Helsinkiin, jossa Reipasta isännöi PK-35. Ottelu pelataan lauantaina 6.5. Seuraava kotiottelu pelataan Kisapuistossa perjantaina 12.5. jolloin vieraaksi saapuu Atlantis FC:n Akatemia.