Otteluraportti: Reipas – Atlantis FC

Lahden Reippaan kenraaliharjoitus torstai-iltana tuulisessa Kisapuistossa oli voitokas. Reipas kaatoi Atlantis FC:n lukemin 2—0. Ottelun molemmista maaleista vastasi entistä seuraansa rokottanut Harry Kossigbo.

Ottelu alkoi tasaisesti. Vierailija Atlantis hallitsi hienokseltaan, mutta Reipas hyödynsi ensimmäisen paikkansa. Aleksi Paalanen kaadettiin ja viirupaidat saivat hyvästä paikkaa vapaapotkun. Onuray Köse toimitti pallon tarkasti takatolpalle, josta keskikenttämies Harry Kossigbo puski Reippaan johtoon.

Vierailija sai jakson edetessä enemmän otetta. Reippaan puolustus oli myös hetken sekaisin kokeneen Mikko Tuomen joutuessa jättämään kentän. Vartin pelin jälkeen viirupaidoille oli käydä lapsus, kun maalivahti Lauri Inkeroinen liukastui pallon kanssa. Inkeroinen itse kuitenkin paikkasi tilanteen. Ensimmäisen jakson aikana hän otti myös taidokkaan jalkatorjunnan lähietäisyydeltä tulleeseen puskuun.

Myös toinen jatko oli hienokseltaan Atlantiksen. Vierailijat tulivat hyvin laidoilta, mutta Reipas puolusti omaa rangaistusaluettaan uhrautuvasti. Kertaalleen Lassi Forss liukui viime hetkellä laukauksen tielle ja esti liki varman maalin.

Reippaan toinen maali oli toisinto ensimmäisestä. Tällä kertaa rikottuna pelaajana oli tosin Santeri Harjula. Köse toimitti pallon ja Kossigbo puski pallon toistamiseen verkkoon. Näin ollen viirupaidat nappasivat kenraaliharjoituksestaan komean voiton.

Atlantis pelaa tulevalla kaudella samalla sarjatasolla B-lohkossa ja joukkue on yksi potentiaalisista nousijoista. Reippaan Kakkosen kausi alkaa 22.4. Kisapuistossa lappeenrantalaista PEPOa vastaan.