Otteluraportti: Reipas – Fc Futura 1-3

Lahden Reipas ja porvoolainen FC Futura kohtasivat aurinkoisessa Kisapuistossa harjoitusottelun merkeissä lauantaina. Futura nappasi viirupaitojen heikon esityksen jälkeen 3—1-voiton. Reippaan ainokaisesta vastasi Lirinis Haziri. Futuralta onnistuivat Elton Maloku, Michele Desalegen ja Aaron Lindblad.

Lahden Reippaan peli oli auringonpaisteesta huolimatta ensi minuuteista lähtien jäässä. Vartin pelin jälkeen viirupaidat menettivät pallon vaarallisesti ja Elton Maloku pääsi ampumaan vapaasti. Lauri Inkeroinen sai vielä käsiään väliin, mutta pallo löysi tiensä verkkoon. Hetkeä myöhemmin Reipas sähläsi pallon oman maalinsa edustalle ja Maloku sai vetää vielä vapaammin. Inkeroinen venyi kuitenkin komeaan jalkatorjuntaan.

Reipas hallitsi ensimmäisen jakson ajan palloa näennäisesti. Viirupaidat eivät kuitenkaan saaneet luotua kuin puolittaisia maalipaikkoja. Viirupaitojen pirteimmät olivat Asaad Babiker ja Bacary Traore.

Toisen jakson ensimmäinen vartti oli Reippaalle katastrofaalinen. Ensin Traore joutui jättämään kentän loukkaantumisen takia ja heti perään Futura iski kahdesti. Vierailijoiden kulmapotku leijaili taka-alueelle, josta Michele Desalegen tykitti suoraan komean volleyn yläkulmaan. Hetkeä myöhemmin porvoolaisille tuomittiin rangaistuspotku ja Aaron Lindblad laittoi sen varmasti sisään.

Reipas heräsi viimeisellä vartilla. Kentälle vaihdettu Lirinis Haziri oli aktiivinen ja sai jalkansa vapaaksi rangaistusalueen sisällä. Haziri ampui yllättäen etuyläkulmaan ja kavensi ottelun. Reipas pyrki saamaan vielä kiriä aikaiseksi, mutta lisämaaleja ei Kisapuistossa lauantaina nähty.

Uutiset

Kaikki uutiset

Kausikortti x Jari Litmanen -kaulahuivi 65 €

Olli Tynkkynen siirtyy toisiin tehtäviin

Kauden päättäjäiset 2023

Otteluraportti: Rops – Lahden Reipas

Otteluennakko: RoPS – Lahden Reipas

Otteluraportti: Lahden Reipas – RoPS

Otteluennakko: Reipas – RoPS

Kohti Ykkösen nousukarsintoja

Otteluraportti: JIPPO – Lahden Reipas

Otteluennakko: Reipas – Jippo