Otteluraportti: Reipas jatkaa voittojen tiellä

Reipas otti kolmannen perättäisen voiton, kun FC Viikingit kävivät kokeilemassa onneaan Kisapuistossa. Reippaan 1-0 voittomaalin iski Markus Hietala.

Ennen lauantain ottelua Viikingit oli sarjataulukossa Reipasta neljä pistettä edellä. Ennakkoasetelmat olivat siis selvät, Reipas oli takaa-ajaja ja haastaja.

Haastajan asemasta huolimatta Reipas lähti otteluun hyvällä jalalla ja sai luotua useita hyviä hyökkäyksiä ja muutamia lupaavia maalipaikkojakin. Samaan aikaan Juha Tuomi sai olla Reippaan ensimmäisellä puoliajalla melko rauhassa. Reippaan hyvät otteet eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta ja puoliajalle mentiin tilanteessa 0-0.

Toisen puoliajan alusta Viikingit ottivat pelin hallintaansa ja loivat useita vaarallisia hyökkäyksiä. Reippaan alakerta kuitenkin kesti paineen, toki rouva Fortunakin auttoi muun muassa tilanteessa, jossa Viikinki pelaaja puski matalan nappikeskityksen tolppaan.

76. minuutilla kapteeni Hietala kyllästyi 0-0 vääntöön ja otti joukkueen reppuselkään. Roope Suonio heitti pitkän sivurajan, joka jäi pyörimään Viikinkien maalin edustalle. Taisipa Tomi Kult yrittää jotain saksipotkun tapaistakin ennen kuin pallo pomppi Hietalan jalkoihin ja loput arvaattekin. Hietalan kauden avausmaali näki päivänvalon.

Maalin jälkeen Viikingit hyökkäsivät suoraviivaisemmin ja Reippaan puolustus ja Juha Tuomi ottivat vastaan. Lisämausteensa toi myös Viikinkien vaihdettua kentälle alati vaarallisen ja vahvan pääpelaajan Toure Cheikhin.  Tällä kertaa Toure jäi kuitenkin maaleitta. Ottelun viimeisillä minuuteilla Viikinkien hakiessa vimmatusti tasoitusta Reippaalla oli useampi läpiajo ja ylivoimahyökkäys, mutta maaleja ei enää nähty. Kolmas voittoa ja kolme nollapeliä putkeen. Upea suoritus Reippaan jätkiltä!

Reippaan pelit jatkuvat tiistaina 13.8 Helsingissä Kiffeniä vastaan. Seuraava kotiottelu onkin odottamisen arvoinen. Lanseeraamme Sikajuhlat ja tälläkään kertaa se ei tarkoita otteita kentällä, vaan erityisohjelmaa ja ruokatarjontaa Merosen maukkaalla tyylillä.