Otteluraportti: Reipas – Tips

Lahden Reipas nappasi komean 3—1-kotivoiton lauantain Sikajuhlista, kun Tikkurilan Palloseura joutui poistumaan Kisapuistosta tyhjin käsin. Asaad Babiker iski kaksi osumaa ja Aleksi Paalanen yhden. Vierailijoiden ainokaisen iski Fazli Muhammad Reza.

Lahden Reipas sai otteluun loistoalun. Ottelua oli takana vain nelisen minuuttia, kun Asaad Babiker juoksi pystypalloon. Babiker sai hipaisun palloon ja se meni hölmistyneen Tikkurilan Palloseuran kassarin Aaro Reiniluodon ohi. Lopulta pallo pomppasi yläriman kautta maalin perukoille ja viirupaidat saivat aikaisin helpottavan avausosuman.

Ottelu eteni Reippaan komennossa, mutta Reiniluoto venyi TiPS:n maalilla parhaimpaansa. TiPS:n harvat hyökkäykset tyrehtyivät usein alkuunsa, eikä Reipas-vahti Lauri Inkeroinen joutunut venymään. Näin tauolle lähdettiin viirupaitojen maalin johdossa.

Toisen jakson puolivälissä Babiker iski toisen osuman. Kärki juoksi jälleen loistavasti pystyyn ja ehti palloon ennen Reiniluotoa. Babiker kiersi maalivahdin ja sijoitti pallon tolpan juureen tuplaten viirupaitojen johdon.

Viimeisellä kymmenminuuttisella TiPS:n Fazli Muhammad Reza pääsi puskemaan terävästi viirupaitojen puolustuksen välistä, mutta Reipas kuittasi osuman heti perään ratkaisten ottelun. Vilho Huovila alusti ja juuri kentälle tullut Aleksi Paalanen otti pallon haltuun rangaistusalueella ja upotti sen varmasti verkkoon.

Reippaalla on edessään kolmen ottelun vaikea vieraskiertue, jossa viirupaidat matkaavat Nurmijärvelle, Keravalle ja Lappeenrantaan. Seuraava kotiottelu pelataan vasta 1.10. jolloin Kisapuistoon saapuu vieraaksi FC Futura Porvoosta.

Uutiset

Kaikki uutiset

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves

Järvenpää pelaa Kisapuistossa

Otteluraportti: Lahden Reipas – JJK

Sarjakauden avaus lähestyy – jäljellä olevat harjoituspelit