Otteluraportti: Voitto vahvan esityksen jälkeen

Lahden Reipas jatkoi hyviä otteitaan Kakkosessa. Reipas kaatoi perinteikkään helsinkiläisen PPJ:n vierasottelussa puhtaasti 3-0. Viirupaitojen Tim Martinen osui kahdesti. Asaad Babiker viimeisteli yhden osuman.

Ottelun ensimmäinen jakso oli maaliton. Reipas aloitti ottelun terävästi ja Asaad Babikerilla oli puolittainen paikka jo toisella peliminuutilla. Viirupaidat saivat myös prässipelinsä toimimaan ja PPJ:n pelinrakentelu oli vaikeuksissa. Helsinkiläisten puolustus pelasi kuitenkin tiiviisti ja viirupaitojen viimeiset syötöt eivät olleet riittävän tarkkoja.

Jakson edetessä kotijoukkue PPJ sai pallonriistoista muutaman terävän vastahyökkäyksen. Tuomas Kautonen, Daniel Koskipalo, Lassi Forss ja Masa Malén kuitenkin selvittivät tilanteet. Tauolle siirryttiin maalittomassa tilanteessa.

Toisella jaksolla PPJ sai rangaistuspotkun kymmenen peliminuutin kohdalla. Anton Munukka kuitenkin haki Tuomas Mustosen yrityksen alakulmasta. Reipas ratkaisi ottelun tunnin kohdalla. Ensin Tim Martinen upotti pallon maaliin Joona Tapanin käynnistämästä hyökkäyksestä. Kahta minuuttia myöhemmin Asaad Babiker jatkoi Onuray Kösen vapaapotkun verkkoon.

Martinen viimeisteli vielä kymmenen minuuttia ennen loppua Lirinis Hazirin loistavasta esityöstä loppulukemiksi 3-0. Näin ollen Reipas nappasi arvokkaat vieraspisteet. Viirupaidat jatkavat yhä A-lohkon toisena.