Otteluraportti: Yksi tehtiin, ei riittänyt

Lahden Reipas kärsi kauden avaustappionsa sunnuntaina Kotkassa. Aina haastava Peli-Karhut vei Kakkosen kamppailun nimiinsä lukemin 1-0 (1-0). Ottelun ainoa osuma merkittiin Reippaan omaksi maaliksi.

Ottelu alkoi Lahden Reippaan vahvalla hallinnalla. Viirupaidat loivat muutaman kelvollisen maalipaikan, mutta Peli-Karhujen Kristian Varis nollasi niin Lirinis Hazirin kuin Gullit Zolamesonkin yritykset. Kotijoukkue sai hiljalleen peliään kulkemaan paremmin, mutta hallinta säilyi Reippaalla. Reipas-vahti Eero Hyvärinen joutui kertaalleen venymään.

Aivan jakson lopussa PeKa nappasi itselleen taukojohdon. Riku Koivikko keskitti ja Tino Villgren yritti katkaista keskitystä. Pallo kuitenkin kimposi Villgrenin päästä suoraan omaan maaliin ja PeKa siirtyi taukojohtoon.

Ottelun toinen jakso oli täysin Reippaan, mutta viirupaidat hukkailivat maalipaikkoja. Joona Tapani pommitti reilun tunnin pelin jälkeen yläputkeen. Pallo kimposi suoraan alas, mutta ei ylittänyt maaliviivaa kokonaan.

Viimeisellä vartilla Reipas loi kovan paineen kotkalaisten maalille. Asaad Babiker pääsi jatkamaan Topias Inkisen keskitykseen, mutta Babikerin jatko nousi tyhjän maalin yli. Reipas osui myös kahdesti maalipuihin Onuray Kösen keskityksistä. Ensin Babiker puski ja Varis joutui nostamaan pallon riman kautta yli. Lisäajalla Kösen keskitys kimpoili vielä uudestaan rimaan, mutta sen lähemmäs Reipas ei sunnuntaina päässyt. Näin ollen viirupaidat kärsivät kauden ensimmäisen tappionsa. Illan Reippain pelaaja oli Joona Tapani.

Tappiosta huolimatta Reipas jatkaa Kakkosen A-lohkon toisena maalierolla. Kärjessä oleva JIPPO on ottelun enemmän pelanneena kuuden pisteen karkumatkalla. Seuraava ottelu on lauantaina 11.6. ja lohkossa on vuorossa kärkikamppailu, kun Reipas matkaa Joensuuhun haastamaan sarjajohtajaa.
Kotona pelataan taas keskiviikkona 15.6. klo 18:30.