Reipas solmi nipullisen jatkosopimuksia

Valmistautuminen kolmosen kauteen 2018 on potkaistu toden teolla käyntiin. Harjoituksissa on ollut paikalla ilahduttavan paljon 2017-joukkueen pelaajia. Tämän kaltainen jatkuvuus on erityisen positiivista toiminnan jatkuvuuden ja laadun kannalta.

Kauden 2017 joukkueesta sopimuksen kaudelle 2018 ovat tehneet seuraavat pelaajat:

Kauden 2017 parhaaksi pelaajaksi valittu Antti Hukka,  kauden 2017 Hanheksi valittu Roope Suonio, uran lopettamispäätöksen 26. kuudennen kerran perunut maalivahtilegenda Tomppa Helqvist, edelleen kehittyvä ja kokoon parsittu Jussi Hauhia, puolustuksen kulmakivi Mallu Hietala, huippukuntoinen hyökkääjä Pete Riikonen, vauhtia ja vaarallisia tilanteita aiheuttava Jarkko Vuontelo, aggressiivinen ja varma maalivahti Tuomo Arbelius sekä Himoksen dynaaminen duo Johannes Karjalainen ja Miikka Juven. Lisää jatkosopimuksia julkaistaan niiden valmistuessa.

Reippaan kannattajille on luvassa todellista herkkua myös uusien pelaajien muodossa. Näistä sopimuksista tiedotetaan viimeistään helmikuun aikana siirtoikkunan tapahtumien jättämän pölypilven laskeuduttua.

 

 

Uutiset

Kaikki uutiset

Raportti: Reipas – JJK

Otteluennakko: Reipas – JJK

Raportti: Reipas – Kiffen

Otteluennakko: Reipas – FC Kiffen

Matti Klinga vahvistaa Lahden Reipasta

133-vuotias Lahden Reipas 72-vuotiaalla Kisapuiston Olympiastadionilla

Valmentaja Tommi Kautosen tunnelmat kauden alla

Loorents Hertsi viirupaitaan

Reipas 1891 -huppari

Otteluraportti: Lahden Reipas – Ilves